Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi nyilatkozat kiterjed az Aqua Design Kft. név alatt gyűjtött, feldolgozott és felhasznált adatokra (továbbiakban „adatkezelés”) függetlenül az adatkezelést végző rendszerektől és platformoktól (továbbiakban „weboldal”).

Az adatkezelés minden weboldal látogatót (továbbiakban „felhasználó”) érint, de csak regisztrált felhasználók esetében tárolunk személyes adatokat. Az adatkezelésért az Aqua Design Kft.. (továbbiakban „adatkezelő”) felel. Cím: 2141 Csömör Szabadság út 58. cégjegyzékszám: 13-09-150508.

Az adatkezelés célja

A regisztráció célja, hogy az érdeklődőknek a regisztráció során jelzett igényeinek a lehető legmegfelelőbb, és minél személyre szabottabb szolgáltatást adjuk. Vásárlóink a regisztráció során megadják személyes adataikat, és igényüket az adott termékre, fürdőszobára, szolgáltatásra vonatkozóan. A megadott adatok alapján cégünk felkeresi ajánlatával a regisztrálót a megadott telefonszámon. A szolgáltatás a regisztráló számára ingyenes.

Az adatkezelés jogalapja

Az érintett hozzájárulása. A regisztrálók a regisztráció során elfogadják a weboldal felhasználási feltételeit, és az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.

Az érintettek köre

Személyes adatokat csak a weboldalon regisztrált felhasználók esetében kezelünk.

Az adatok forrása

Az adatok forrása a weboldalon történő online regisztráció, vagy a felhasználók által történő személyes megkeresés e-mailben, telefonon.

Az adatok kezelésének időtartama

Az adatok kezelésének időtartam az adatfelvételt követő 1,5 év. Ezután az adatokat töröljük rendszerünkből.

Az alkalmazott adatfeldolgozási technológia jellege

Az adatokat weboldalunkon elhelyezett online űrlapok segítségével gyűjtjük. Az adatokat saját szervereinken tároljuk.

Adatkezeléssel kapcsolatos jogok

A kezelt adatok törlése bármikor kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írt e-mailben, vagy hírlevél esetén a levélben található leiratozás gombra kattintva. Adatkezeléssel kapcsolatban a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság weboldalán lehet panaszt tenni. https://www.naih.hu/

AQUA Design

 

 

Üzletünk a MAX CITY földszintjén található!

NYITVA TARTÁS:

Hétfő- Szombat : 10:00 - 18:00 

email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefonszám: 06 70 638 87 64
LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK